Mirësevini në vebfaqën e projektit Transformimi i mundësive ekonomike dhe sociale të Grave në Praktikë I implementuar nga Partners Kosova, Projekt i financuar nga Bashkimi Evropian,i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë

PARTNERITETI Si pjesë e partneritetit në rritje, Partnerët Kosova është duke punuar ngushtë me Zyrtarët Barazi Gjinorë (ZBGj) nga lokacionet e...

VENDOSJA E BASHKËPUNIMIT Pëfaqesuesit e projektit TWESOP u takuan  me zyrtarët e Komunës së Obiliqit për të koordinuar rreth aktivitetit të...

PROJEKTI TWESOP Partners Kosova  ka filluar së implementuari  projektin Transformimi i mundësive ekonomike dhe sociale të Grave në Praktikë (TWESOP) që...