Mirësevini në vebfaqën e projektit Transformimi i mundësive ekonomike dhe sociale të Grave në Praktikë I implementuar nga Partners Kosova, Projekt i financuar nga Bashkimi Evropian,i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë

Stafi i projektit TWESOP pas një pune disa mujore në bashkëpunim te ngushte me Experten Gjinore  Elena Gutovska ka arrite...

Çdo komune e ka specifikat e veta, andaj Partners Kosova në bashkëpunim me Experten Gjinore, Znj.Elena Gutovska është duke përpiluar...

Stafi i PK-se ne bashkepunim me Experten Gjinore, Znj.Elena Gutovska është duke përpiluar dokumentin që ka për qellim analizimin e...

Sanije Grajqevci është njëra nder aktivistet e para në komunën e Obiliqit dhe me gjerë, ajo është themeluese e organizatës...

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se znj. Elena Gotovska nga Maqedonia i u është bashkuar ekipit të projektit TWESOP (Transforming Women’s...

Rrjetëzimi do të jetë metoda kryesore që do të përdoret në kuadër të Projektit TWESOP. Kjo metodë do të zbatohet...

Komuna e Vitisë është njera ndër lokacionet me atraktive në Kosovë dhe që Partners Kosova pothuajse vazhdimisht ka implementuar projekte...

GENDER EXPERT Partners Kosova recently started to implement a EU funded project with main objective to support the application of gender...